Hitta ditt varumärke

Ariens

Ariens

The Ariens Company har sålt snöslungor och trädgårdsmaskiner i norden i över 40 år. Firman ägs och drivs fortfarande av familjen Ariens och har huvudkontor i Brillion, Wisconsin, USA. När du köper en produkt från Ariens blir du ägare till en maskin som är känd för sin höga kvalité och långa hållbarhet.

ECHO

ECHO

Japansk kvalité! Echo är känt för sina motorsågar, häcksaxar, trimmers m.m. Ariens Scandinavia AS är otroligt stolta över att vi fått ta över försäljningen i Sverige och få möjlighet att föra ECHO´s goda namn och rykte vidare i framtiden..

Vår ECHO website: www.echo-tools.se

 

Garden Fox

Garden Fox

När du köper en Garden Fox maskin får du bra produkt av god kvalitet och till ett förnuftigt pris. Vi har ett mycket brett program av dessa välkända, högkvalitativa proffsmaskiner. Helt enkelt mycket maskin för rimliga pengar.

Shindaiwa

Shindaiwa

Japansk kvalité på alla sina produkter som t.ex. motorsågar, häcksaxar, trimmers, multifunktionsmaskiner m.m..  

WOLF-Garten

WOLF-Garten

Wolf Garten är bland de världsledande gällande utveckling av nya produkter. Företaget engagerar sig i alla delar av trädgårdsarbetet: gräsmattor, jord, träd och buskar, alla årstider och alla för alla typer av trädgårdar. Få företag har så mycket kompetens som Wolf Garten gällande utveckling av nya produkter.