Till toppen
Ariens EFI motor

Ariens EFI motor

Full effekt och smart start

Startar efter två steg: Vrid på nycklen och drag i startsnöret. Med en EFI-motor behöver du inte komma ihåg att hömma förgasaren på bensin när det är dags att ställa bort snöslungan. Den är redo för att startas när som helst. EFI-motorer är mer effektiva än vanliga motorer med förgasare. Tänding och bränsleförbrukning justeras automatisk, så du behöver inte göra några manuella inställningar.

 

KEEP MOVING

FÖRDELARNA MED EFI OCH E-GROV

Du kan kontrollera EZ-Launch EFI-hastigheten på ejektorn och fläkten med hjälp av den elektroniska förgasaren, vilket ger full effekt oavsett snömengd. Den här motorn kan utan problem även hantera tung och våt snö.

 

SMART START

EZ-Launch™ EFI motorer startas med två enkla steg. Vrid nycklen till startposition och dra i startsnöret. Du kan redan reglera effekten med ett enkelt reglade.  

 

LÄGRE DRIFTKOSTNADER

En EZ-Launch™ EFI motor sparar bränsle gjenom att motorn själv styr precis hur mycket bensin som ska användas under drift. 

 

SNABBASTART PÅ SASONGEN

Gammal bensin är inte längre ett problem. Du kan nu ställa bort din snöslunga efter säsongen utan att behöva bekymra dig om huruvida den kommer att starta igjen nästa vinter.