Till toppen

STENS

Ett företag, oändliga möjligheter

Som ledande inom reservdelar till eftermarknaden levererar Stens delar till marknaden för utomhuskraftutrustning, industri/uthyrning, hårdvara, gräshantering, golfbana och lantbruksutrustning.
Med huvudkontor i Jasper, Indiana, började Stens med Arrowhead Engineered Products, baserat i Blaine, Minnesota, i december 2016. Denna sammanslagning kombinerade två av de starkaste reservdelsleverantörerna på eftermarknaden i branschen. Arrowhead Engineered Products bygger på Arrowheads försörjningskedja i världsklass, produktutveckling och utökade produktutbud, tillsammans med Stens garanterade delkvalitet, snabba leveranser och exceptionella sälj- och kundserviceteam. tjänster till en växande kundbas.
Åren sedan integrationen har resulterat i att Stens har fortsatt att växa i branschen för att erbjuda kunderna de kritiska reservdelarna för att hålla utrustningen igång.

Rätt del.

Rätt ställe

Rätt pris

FÖRETAGSMISSION
Att alltid vara kundens förstahandsval för kritiska reservdelar på de nischmarknader vi betjänar.

STRATEGISK VISION
Vi håller dig igång.
Att växa globalt genom att erbjuda viktiga reservdelar som får våra kunder att springa över gräset och vägen, i jorden, genom snön och på vattnet.