Till toppen

Ariens Ikon 42 915329

Produktnummer: 08153
I lager:
Utgånget, ingen erstättningsartikel.

med moms

IKON-X ÄR PROPPFULL AV PROFESSIONELLA FUNKTIONER. 


IKON-X har ett kraftigt klippdäck som är designat för att hålla. Stålramen är svetsad för att ge ökad styrka och stabilitet. 


Båda modellerna har justerbar klipphöjd. Tryck ner pedalen och välj mellan 13 olika klipphöjder. 


IKON-X har många professionella funktioner som ger bra arbetskomfort och effektiv klippning. Stoppat säte med armstöd, kraftfull hydrostat för enkel manövrering och helsvetsat klippdäck som tål tuffa utmaningar. 


Ariens Zero-Turn, IKON-X kör dubbelt så snabbt som en traditionell åkgräsklippare. I slutet av varje längd kan den snabbt vändas 180°, vilket ökar effektiviteten under arbetet. 


Båda modellerna har sidoutkast på höger sida. IKON-X finns med ett BIO-kit som finklipper gräset och återför det till gräsmattan där det omvandlas till jord och gödsel.

 

Klippdäck

Klippdäck i 3,5 mm tjockt stål. Konstruerat för optimalt luftflöde och ett bra klipp­resultat. Kantförstärkning i fronten och på sidan. Bred utkastöppning för bättre spridning av gräsklippet. 

Stålram

Tillverkad i kraftigt fyrkantsstål som ger IKON-X extra styrka och stabilitet. Kraftigt 75x38 mm kanaljärn i ramen som ger den mest solida ramen på marknaden.

Komfort

Ett bekvämt säte med hög rygg och armstöd gör arbetet mer komfortabelt.

Hydro-Gir EZT Transaxles

För bra körupplevelser och snabb och effektiv klippning

Justering av klipphöjd

IKON-X har 13 olika klipphöjder, välj mellan 3,8 cm och upp till 11,4 cm med intervaller på 6 mm. 

Kraftfull motor

Kawasaki® FR Twin-motor ger Zero-Turn bra kraft och prestanda.