Till toppen

Har du sett den nya batteridrivna motorsågen DCS-2500T från ECHO?

ECHOs nya batteridrivna topphandsåg DCS-2500T är specialutvecklad för arborister och trädgårdsspecialister som dagligen använder motorsåg för beskärning. Låt dig inte luras av den låga vikten, det här är en proffsmaskin med mycket högt vridmoment. Faktum är att 50V LI-ION-batteriet genererar kraft och prestanda som motsvarar ECHO:s bästsäljande bensinmotorsåg CS-2511TES. DCS-2500T har låg vibration och är tystgående, vilket gör den perfekt för användning i bullerkänsliga områden.

Denna välbalanserade och ergonomiskt utformade precisionsmotorsåg är det senaste tillskottet i ECHO:s 50V-produkter och ingår i X-serien med "bäst i klassen"-produkter. Dessa pålitliga verktyg är speciellt utformade för proffsanvändare med höga krav. Produkterna i X-serien kännetecknas av kraft och prestanda och testas under tuffa förhållanden för att säkerställa en felfri drift.

DCS-2500T är extremt tystgående och fullspäckad med användarvänliga funktioner, såsom det patenterade snabbfästet QUICK DRAW som gör det möjligt att häkta av och greppa motorsågen i en och samma rörelse. Säkerhetskroken som fästs i säkerhetslinan förhindrar att sågen tappas. Motorsågen är utrustad med antislip-handtag och patenterat tumstöd för maximal komfort. Kedjespännaren är placerad på sidan för snabb justering av kedjan. 

Den borstlösa motorn är underhållsfri och motorsågen har IPX4-klassificering, vilket innebär att den fungerar utmärkt även i tufft väder. Oljejusteringen är lätt åtkomlig och placerad ovanpå sågen. Att fylla på olja är lika enkelt tack vare det greppvänliga locket. Sist men inte minst förhindrar det inre luftfiltret damm från att komma in i elektroniken och motorn.

Med sin tysta gång och minimala vibrationer är DCS-2500T drömverktyget för arborister och andra proffsbeskärare. Att man slipper avgaserna och utsläppen är också ett stort plus.

DCS-2500T