Till toppen

Våra märken

The Ariens Company har sålt snöslungor och trädgårds- och parkmaskiner i Norden i över 50 år. Företaget ägs än idag av familjen Ariens och har huvudkontor i Brillion, Wisconsin, USA. När du köper en produkt från Ariens blir du ägare till en kvalitetsmaskin som är byggd för att hålla i många år. Företagets vision är: ENGAGERADE MEDARBETARE – NÖJDA KUNDER!

 

 

 

 

 

 

 

I över 70 år har vi utvecklat och tillverkat produkter av professionell kvalitet och med hög prestanda. 
 Från det att företaget började i Japan med en enkel handhållen lövblås har vi vuxit till ett tekniskt ledande och erkänt globalt varumärke. Under årens lopp har många tillverkare av elektrisk utrustning kommit och gått, men vi har varit framgångsrika. Varför? Det beror framförallt på att vi brinner för hög kvalitet och för att vi alltid levererar bästa möjliga produkter till våra kunder. Alla våra motorer är konstruerade enligt samma professionella standard. 
 Vi gör inga kompromisser. För att säkerställa att vi uppnår vårt mål övervakar vi noggrant varje motor vid tillverkningen i Japan, där kvaliteten och alla specifikationer kontrolleras noggrant. Och genom att motorerna monteras enligt exakt samma standard på våra fabriker världen över blir tillverkningen effektiv. När du köper ECHO får du en professionell kvalitetsmaskin med lång livslängd, varje gång. Det är vårt kundlöfte. Vi värdesätter dina synpunkter på ECHO. Våra produkter ska kunna användas av alla, det spelar ingen roll om du är en entreprenör eller en privatkund.