Till toppen

MAMMOTH™

SERIEN

Den här maskinen är olik alla snöslungor i branschen. Mammoth™ kan gå var som helst, när som helst. Maskinen har konstruerats och byggts till skillnad från något som någon har sett tidigare. Från den bästa motorn i klassen till de kraftfulla, fyrhjulsdrivna däcken. Mammoth™ är en ståmaskin i en speciell klass, och passar särskilt bra för dig som ska röja stora mängder snö över ett stort område. Med ett brett utbud av tillbehör och funktioner är Mammoth™ en bra maskin för en mängd olika arbetsuppgifter som annars skulle ta längre tid. Läs vidare för att ta reda på hur Mammoth™ kan göra din vardagliga snöröjning enklare.KLASSENS BÄSTA EFI-MOTOR

Mammoth™ 850 har en Kawasaki 850v-EFI-motor med elektronisk bränsleinsprutning för att säkerställa att maskinen startar, även under årets kallaste dagar.

SMART-PANEL DESIGN

Alla kontroller är placerade precis vid dina fingertoppar. Där ena handen styr maskinen, styr den andra tillbehören och funktionerna.

Snabbkoppling av tillbehör säkerställer ett snabbt och enkelt byte av utrustning på cirka 30 sekunder. Instrumentbrädan möjliggör enkel manövrering av maskinen i form av joystickkontroll, så att du kan justera verktyget efter dina behov. Mammoth™ kommer också med flera kraftfulla led-lampor, som lyser upp och gör det enkelt att arbeta i mörker. Handvärmare för styret kommer alltid som standard med Mammoth™.